Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές Κρυπτονομίσματα

Το Instagram ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα NFTs

Τα NFTs είναι στο επίκεντρο των νέων αύτη την στιγμή και από ότι φαίνεται το Instagram δεν θέλει να απέχει από αυτή. Μετά από ανακοίνωση του στο SXSW, ο Mark Zuckerberg αποκάλυψε ότι τα NFTs θα έρθουν στο Instagram στο “κοντινό μέλλον”.

Όπως είπε ο ίδιος:
Δεν είμαι έτοιμος να ανακοινώσω σήμερα ακριβώς πώς πρόκειται να γίνει αυτό. Αλλά μέσα στους επόμενους μήνες θα μπορείτε να φέρετε μερικά από τα NFTs σας και ελπίζω με τον καιρό να δημιουργήσετε καινούρια μέσα σε αυτό το περιβάλλον.

Η ανακοίνωση του έρχεται μετά την αποκάλυψη του επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, πως η εταιρία ερευνά το πως μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την νέα τεχνολογία. Ο Mark Zuckerberg θεωρεί πως τα NFTs θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον του Metaverse που ασχολείται και ίδια του η εταιρία Meta.

Θέλω να ελπίζω πως τα ρούχα που θα φοράει το avatar σας στο metaverse θα μπορούν πρακτικά να δημιουργηθούν ως NFT και να μπορείτε να τα μεταφέρετε σε διαφορετικά μέρη. Υπάρχουν πολλά τεχνικά θέματα που πρέπει να λύσουμε πριν γίνει κάτι τέτοιο απλό στη χρήση.

Ο ίδιος μοιράστηκε ότι πλέον κάνει τις περισσότερες αγορές του στο Instagram και στο Facebook. “Πιθανώς τα περισσότερα από τα πράγματα που φοράω τα αγόρασα μέσω Instagram ή καταστημάτων του Facebook” είπε.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως ακριβώς θα μας επηρεάσει εμάς τους χρήστες αυτή η κίνηση. Μπορεί η τεχνολογία πάνω στην οποία βασίζονται τα NFTs να είναι πολλά υποσχόμενη αλλά όσες εταιρίες έχουν ανακοινώσει τα δικά τους NFTs έχουν λάβει αρνητικές κριτικές απέναντι τους.

Πηγή: CNET

Μετάβαση στο περιεχόμενο