Αυτοματισμοί ξενοδοχείων

Αυτοματισμοί ξενοδοχείων

Η εξέλιξη των ξενοδοχειακών αυτοματισμών είναι εδώ. Συνδυάζοντας σύγχρονες τεχνολογίες δημιουργούμε τον απόλυτο οδηγό ευκολίας χρήσης των υπηρεσιών του ξενοδοχείου από τους πελάτες μας, αλλά και την μέγιστη δυνατή ταυτόχρονη ενεργειακή διαχείριση του.

Ευκολία χρήσης, κομψότητα,ευελιξία, αλλά και ποιότητα υπηρεσιών με χαμηλό κόστος χαρακτηρίζουν τις εφαρμογές KNX ξενοδοχειακών μονάδων.
Συνεργαζόμενοι με την Emtcontrols έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε και να τροποποιήσουμε σενάρια προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ξενοδοχειακής μονάδας ξεχωριστά.

01.

Κεντρική διαχείριση φωτισμών

02.

Πλήρης αυτοματοποίηση θέρμανσης και ψύξης

03.

Έλεγχος συστημάτων σκίασης.

04.

Έλεγχος multimedia συστημάτων δωματίων και κοινόχρηστων χώρων.

05.

Ενσωμάτωση στοιχείων συναγερμού και πυρασφάλειας.

06.

Έλεγχος πρόσβασης κοινοχρήστων χώρων.

07.

Απομακρυσμένος έλεγχος υπηρεσιών και έλεγχος μέσω κινητών συσκευών.

Οι Αυτοματισμοί ξενοδοχείων είναι εδώ.

Θα αφήσεις την επιχείρησή σου να περιμένει?

Το σύστημα με τον μεγάλο συγκεντρωτισμό ιδιοτήτων και λειτουργιών που παρέχει καταργεί άλλα, μη συνεργαζόμενα μεταξύ τους, υψηλού κόστους κτήσης – εγκατάστασης συστήματα. Με τον υψηλό βαθμό διαχείρισης της ενέργειας (όχι μόνο σε επίπεδο δωματίου αλλά και σε κεντρικό επίπεδο ορόφων, πτερύγων ή κτηρίων), πετυχαίνει μεγάλη μείωση κατανάλωσης ενέργειας, αύξηση του ορίου ζωής των συσκευών, αποτελώντας μια άριστη, τεχνολογικά προηγμένη και πολύ προσιτή λύση για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα κλπ.

smart home - εξυπνο σπιτι

Έξυπνο Σπίτι &
Αυτοματισμοί Κτιρίων

Η εταιρία Smart Technologies με γνώμονα τις ολοκληρωμένες λύσεις στην διαχείριση των λειτουργιών ενός σπιτιού, γραφείου ή καταστήματος, δραστηριοποιείται στον τομέα του έξυπνου σπιτιού.

Συνδιάζοντας ευκολία χρήσης, ασφάλεια και απομακρυσμένη διαχείριση, ο χρήστης είναι σε θέση να πραγματοποιήση αυτόματες λειτουργίες φωτισμού, κλιματισμού, συστημάτων σκίασεις και ασφαλείας.

Αυτό επιτελείται με τον κεντρικό έλεγχο των λειτουργιών του χώρου, μέσω  ηλεκτρονικού υπολογιστή, αποσκοπώντας στην μεγάλη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, στην απομακρυσμένη διαχείριση, στην ασφάλεια και φυσικά στην ευκολία και άνεση του χρήστη.
Όλη η διαδικασία αυτοματοποιείται και βοηθάει στην ομαλή και γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως την είσοδο στον χώρο, την θερμοκρασία, την διαχείριση του φωτισμού,  των ηλεκτρικών συσκευών και πολλών άλλων σημείων του χώρου. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο χρήστης μπορεί να χειριστεί απομακρυσμένα την εγκατάσταση, χρησιμοποιώντας μία απλή σύνδεση internet ή το 3G κινητό του τηλέφωνο.

01
Φωτισμός

02
Είσοδος στον χώρο

03
Τέντες, ρολά

04
Συστήματα ασφαλείας & απομακρυσμένη εικόνα

05
Συστήματα Audio και Video

06
Συστήματα αυτόματου ποτίσματος

07
Ψύξη και Θέρμανση

08
Διαχείρηση ηλεκτρικών συσκευών

09
Η/Υ με μεταφορά DATA

10
Τοπικούς μετεωρικούς σταθμούς

11
Alarm σε περίπτωση διάρρηξης ή πυρκαγιάς

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Μετάβαση στο περιεχόμενο