Υβριδικά Τηλεφωνικά Κέντρα

Time Attendance & Access Control
Time Attendance & Access Control

Ο έλεγχος προσβάσεων και ωραρίων της επιχείρισης σας

VoIP  τηλεφωνικό κέντρο 3CX
VoIP τηλεφωνικό κέντρο 3CX

Το σύστημα 3CX έχει σχεδιαστεί για Windows και είναι βασισμένο στο πρότυπο SIP

τηλεπικοινωνιες - tilepikoinwnies - voip
Τηλεφωνικά Κέντρα Matrix
Τηλεφωνικά Κέντρα Matrix

Τα τηλεφωνικά κέντρα του οίκου Matrix έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν λύσεις σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, φορέων και ξενοδοχειακών μονάδων.

VoIP τεχνολογίες
VoIP τεχνολογίες

Το VoIP είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Τηλεφωνικά κέντρα Matrix

Τα τηλεφωνικά κέντρα του οίκου Matrix έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν λύσεις σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, δημόσιων φορέων και ξενοδοχειακών μονάδων. Σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες λίγων χρηστών μιας μικρής επιχείρησης, έως και εκαντοτάδων χρηστών μιας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, προσφέρουν στον χρήστη άνεση, αξιοποιστία και τεράστια καθημερινή ευκολία στον τομέα της επικοινωνίας.

NAVAN CNX200

 Μεσαίας χωρητικότητας ψηφιακό, υβριδικό IP τηλεφωνικό σύστημα.

Το NAVAN CNX200 είναι η λύση για μικρά γραφεία, επιχειρήσεις και υποκαταστήματα εταιρειών μέχρι 24 χρήστες . Συνδυάζει τις λειτουργίες ενός IP-PBX, Data Router, Wi-Fi Access Point, VoIP/GSM Gateway, VPN and Firewall Security σε μία ενοποιημένη συσκευή.

Ένα πραγματικό Office-in-a-Box, το CNX200 καινοτομεί στον τρόπο με τον οποίο οι μικρές επιχειρήσεις επικοινωνούν και διαχειρίζονται τις υποδομές τους, ώστε να μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα, να μειώσουν το κόστος και να ενισχύσουν τη σχέση τους με τους πελάτες και τους προμηθευτές.

voip τηλεπικοινωνιες
Βιντεο Προϊοντοσ

ETERNITY PE - VOIP

Οι σύγχρονες μικρομεσαίες αναπτυσσόμενες εταιρείες συχνά έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τους μεγάλους οργανισμούς . Θα πρέπει επομένως να μπορούν να είναι ποιο ευέλικτες και παραγωγικές με λιγότερους διαθέσιμους πόρους. Ως εκ τούτου, ένα σύγχρονο τηλεφωνικό VOIP σύστημα μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, να αυξήσει την παραγωγικότητα και να μειώσει το κόστος επένδυσης και λειτουργίας τη στιγμή που ακριβώς το χρειάζεστε.

Η Matrix παρουσιάζει το τηλεφωνικό σύστημα ETERNITY PE – VOIP για μικρομεσαίες  επιχειρήσεις που σχεδιάστηκε ειδικά για αυτές, έτοιμο να υποστηρίξει τις μελλοντικές ανάγκες τους και την εξέλιξή τους. Το ETERNITY PE είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα IP-PBX βασισμένη στην αρχιτεκτονική αρθρωτής επέκτασης, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα γραμμών και εσωτερικών. Το σύστημα ETERNITY PE-VOIP PBX είναι ιδανικό για κάθε μικρή έως μεσαία επιχείρηση που έχει 24 έως 48 χρήστες. Υποστηρίζει όλες τις μορφές γραμμών FXO, GSM / 3G, VOIP, ISDN BRI και T1 / E1 / PRI ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει εσωτερικά όπως τα τηλέφωνα IP, τα ψηφιακά εσωτερικά και τα αναλογικά σε οποιοδήποτε συνδυασμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις επικοινωνίας.

ETERNITY GENX

Η πλατφόρμα SARVAM UCS SME είναι λογισμικό διακομιστή, το οποίο λειτουργεί με το ETERNITY GENX – την πλατφόρμα υλικού επόμενης γενιάς. Αυτή η πλατφόρμα νέας γενιάς υποστηρίζει έως και 99 παρόχους VOIP (SIP), 40 θύρες GSM, 8 θύρες ISDN PRI T1 / E1, 32 θύρες ISDN BRI και 64 αναλογικές γραμμές. Στο σύνολο του φτάνει τους 999 UC χρήστες, 96 ψηφιακούς χρήστες και 240 αναλογικούς χρήστες. Διατίθεται με επιλογές τροφοδοσίας (AC και DC) όπου επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας. Η SARVAM UCS ΜΜΕ είναι μια λύση που εγγυάται το μέλλον, προσφέροντας την IP επικοινωνία στον πυρήνα της με απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με όλα τα διαδεδομένα ασύρματα και ενσύρματα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα νέας γενιάς όπως POTS, ISDN, T1 / E1 και GSM / 3G.

Δυνατότητα ανάπτυξης συστήματος

Η πλατφόρμα νέας γενιάς υποστηρίζει έως 99 θύρες VOIP (SIP), 40 θύρες GSM, 8 θύρες ISDN PRI T1 / E1, 32 θύρες ISDN BRI και 64 αναλογικές θύρες και έως 999 χρήστες UC, 96 ψηφιακούς χρήστες και 240 αναλογικούς χρήστες.

matrix-eternity-genx router τηλεπικοινωνιες
Βιντεο Προϊοντοσ

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Μετάβαση στο περιεχόμενο