Τηλεπικοινωνίες
Δίκτυα

Η Smart Technologies χρησιμοποιώντας την μακροχρόνια εμπειρία  του τεχνικού της τμήματος, έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει ολοκληρωμένες  λύσεις στον χώρο των ασυρμάτων δικτύων. 

μηχανογράφηση επιχειρήσεων
Τηλεπικοινωνίες

Ασύρματα Δίκτυα - WIFI - Τηλεπικοινωνίες

Έχοντας ολοκληρώσει και παραδώσει με επιτυχία ένα μεγάλο εύρος μελετών και εγκαταστάσεων, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες δημοσίων φορέων, μητροπολιτικών δικτύων, ξενοδοχειακών μονάδων και κάθε είδους  εταιριών .

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η άριστη κάλυψη  ασύρματης δικτύωσης wifi, με τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες  ίντερνετ, εξασφαλίζοντας συνεχόμενη ροή και προστασία  δεδομένων των χρηστών. Υπηρεσίες μεταφοράς δεδομένων voice και data και δημιουργίας κλειστών προστατευμένων δικτύων, βρίσκονται στην γκάμα  των υπηρεσιών μας.

Ένας ξεχωριστός κλάδος της Smart Technologies, στον τομέα των ασυρμάτων δικτύων είναι η δημιουργία ζεύξεων μεγάλων αποστάσεων.
Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα μελέτης και εγκατάστασης δικτύων point to point, point to multipoint, σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 50 χιλιομέτρων. Με την δυνατότητα αυτή, μπορούμε να παρέχουμε ασύρματη μεταφορά ίντερνετ, εικόνας και φωνής σε σημεία στα οποία είναι αδύνατο να έχουμε τηλέφωνο με διαφορετικό τρόπο ή σημεία με πολύ χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ. Σταθερότητα και ταχύτητα μετάδοσης  χαρακτηρίζουν τις πιστοποιημένες ζεύξεις μεγάλης εμβέλειας της εταιρίας μας.

01
Εγγυημένα Αποτελέσματα

02
Λειτουργικότητα

03
Επαγγελματισμός

Δομημένη Καλωδίωση

Στα πλαίσια παροχής  εξειδικευμένων υπηρεσιών η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων. Η δομημένη καλωδίωση είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σύγχρονης εγκατάστασης τηλεπικοινωνιακού δικτύου και η σωστή μελέτη βοηθάει  το άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Όλες οι εγκαταστάσεις ακολουθούνται με πιστοποίηση δικτύου, με χρήση των πλέον σύγχρονων οργάνων μέτρησης του οίκου Fluke.

Συνοπτικά οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες :

Η Smart Technologies μπορεί να καλύψει την πλέον απαιτητική εγκατάσταση.

Μακροχρόνια πείρα και τεχνογνωσία υψηλών επιπέδων, μπορούμε να δώσουμε λύσεις  σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών.

Οπτικές Ίνες

Οι οπτικές ίνες βρίσκονται πλέον στην πρώτη γραμμή των υλικών μετάδοσης δεδομένων στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Με εξαιρετικές ταχύτητες μετάδοσης και ελαχιστοποίηση  απωλειών , οι οπτικές ίνες έχουνε την δυνατότητα  να μεταφέρουν σήματα σε πολύ μεγάλες αποστάσεις, με μεγάλη σταθερότητα και μηδαμινή εξασθένιση.

Η οπτική ίνα είναι μια εύκαμπτη διαφανής ίνα φτιαγμένη από γυαλί ή πλαστικό, με διάμετρο λίγο μεγαλύτερη από μια ανθρώπινη τρίχα. Οι οπτικές ίνες μεταφέρουν φως από τη μία άκρη της ίνας στην άλλη και χρησιμοποιούνται στις επικοινωνίες, διότι επιτρέπουν ταχύτητες (bandwidths) πολύ μεγαλύτερες από αυτές που μπορούν να δώσουν τα κοινά καλώδια, σε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις. Επιπλέον, οι οπτικές ίνες  δεν επηρεάζονται από ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Η Smart Technologies εξειδικεύεται  στην  μελέτη οπτικών δικτύων και τερματισμό αυτών, με μηχανήματα τελευταίας γενιάς.
Μετά το πέρας των τερματισμών, τα οπτικά δίκτυα ποιστοποιούνται με εγκεκριμένα και σύγχρονα όργανα.

 Προσφέρουμε λοιπόν ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυόμαστε για την άριστη εγκατάσταση και λειτουργία δικτύων οπτικών ινών που τείνει να γίνει υποχρεωτική για κάθε επιχείρηση και δημόσιο φορέα.

Τα μηχανήματα τερματισμού οπτικών ινών της εταιρίας μας, του Ιαπωνικού οίκου Fujikura, εγγυώνται το άρτιο τεχνικά αποτέλεσμα της εγκατάστασης σας.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Μετάβαση στο περιεχόμενο