Συστήματα ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Ένα σημαντικό κομμάτι ανάπτυξης της εταιρίας Smart Technologies είναι ο χώρος των συστημάτων ασφαλείας. 

Ζώντας σε μια εποχή μεγάλης εγκληματικότητας και με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί, η εταιρία μας δραστηριοποιήθηκε στους τομείς των συστημάτων συναγερμού, συστημάτων καμερών (cctv αλλά και ip) και συστημάτων πρόσβασης access control.

01
Συστήματα Συναγερμών

02
Συστήματα καταγραφής Εικόνας CCTV-IP

03
Συντηρήσεις Φωτοβολταϊκών Πάρκων

cctv συστηματα ασφαλειας sistimata asfaleias cctv

Προστατέψτε την
περιουσία σας, αποτελεσματικά

Η πληρότητα που μας παρέχουν τα συστήματα ασφαλείας της Texecom μας βοηθάει να καλύψουμε κάθε απαίτηση των εγκαταστάσεων μας. Μία μεγάλη γκάμα πινάκων συναγερμού, ανιχνευτών κίνησης, ανιχνευτών κραδασμών και θραύσης υαλοκρυστάλλων, όπως και εσωτερικών και εξωτερικών σειρήνων, παρέχουν μεγάλη ευελιξία.

Σε περίπτωση μη καλωδιωμένων χώρων, η σειρά Ricochet Texecom προσφέρει μια άριστη λύση στον τομέα των ασυρμάτων συναγερμών. Με πρωτόκολλα υψηλής ασύρματης ασφάλειας η σειρά Ricochet εξισορροπεί τέλεια με την ενσύρματη επικοινωνία της Texecom.

την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας, πρωταρχικό ρόλο διαδραματίζει η αρχική μελέτη του χώρου. Έχοντας υψηλό φρόνημα ευθύνης και σεβασμό στην ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, μελετούμε λεπτομερώς τον χώρο σας και καλύπτουμε κάθε πιθανό σημείο πρόσβασης του πιθανού διαρρήκτη. Αυτό το κομμάτι απαιτεί σωστή τοποθέτηση των εκάστοτε στοιχείων του συναγερμού, ώστε να παρέχει μέγιστη ασφάλεια, ευχρηστία και φυσικά να είναι αποτρεπτικός για τους επίδοξους εισβολής.

Με την σειρά πληκτρολογίων Elite Premier, μπορούμε να παρέχουμε εκτός από άριστη ασφάλεια και άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Συστήματα καταγραφής Εικόνας CCTV-IP

Η εταιρία Smart Technologiesλαμβάνοντας υπόψη την άνθηση της βιομηχανίας των φωτοβολταϊκών πάρκων, δημιούργησε καινοτόμες ιδέες με μεγάλη αξιοπιστία, σε άριστη ποιότητα, αλλά σε πολύ προσιτές τιμές.

Οι κάμερες ασφαλείας,λειτουργώντας ως ένα ακόμη σύστημα ασφαλείας, δίνουν την δυνατότητα οπτικοακουστικής παρακολούθησης και παρέχουν δυνατότητα ελέγχου των κινήσεων στον χώρου που εγκαθίστανται. Με την εγκληματικότητα πλέον σε πρωτοφανή επίπεδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε επίδοξους διαρρήκτες πολλών διαφορετικών κατηγοριών. Εγκαθιστώντας ένα κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας καταφέρνουμε, εκτός της 24ωρης καταγραφής του χώρου μας,να δημιουργούμε αίσθημα ανασφάλειας στον επίδοξο διαρρήκτη, πετυχαίνοντας πολλές φορές να τον αποτρέψουμε να εισβάλει στον χώρο μας.

Η γκάμα καμερών και καταγραφικών είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε πελάτη:

  • Κάμερες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  • Ευρυγώνιο ή όχι φακό
  • Ptz κινούμενου κορμού
  • Δυνατότητα zoom Dome για ομορφότερο αισθητικό αποτέλεσμα
  • Αδιάβροχες και αντιβανδαλικές
  • Κρυφές κάμερες
  • Δυνατότητα καταγραφής σε απομακρυσμένα σημεία
  • Κάμερες με άριστο οπτικό αποτέλεσμα σε απόλυτο σκοτάδι
  • Υψηλή ανάλυση εικόνας και καταγραφής
cctv συστηματα ασφαλειας sistimata asfaleias cctv

Εμπιστευτείτε τα συστήματα ασφαλείας της Smart Technologies

ηλιακο παρκο - συστηματα ασφαλειας

Λύσεις Ασφαλείας
Φωτοβολταϊκών Πάρκων

Η εταιρία Smart Technologiesλαμβάνοντας υπόψη την άνθηση της βιομηχανίας των φωτοβολταϊκών πάρκων, δημιούργησε καινοτόμες ιδέες με μεγάλη αξιοπιστία, σε άριστη ποιότητα, αλλά σε πολύ προσιτές τιμές.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Μετάβαση στο περιεχόμενο