Black Nova

Η Black Nova ακολουθεί ένα σύγχρονο μοντέλο δομής, ανεπτυγμένο από ανθρώπους με πρωτοποριακή σκέψη. Βασικός της στόχος είναι να δώσει υπόσταση στο χώρο σας, αντιμετωπίζοντας ένα κτίριο ως ανθρώπινο σώμα. Όπως οι φλέβες και οι αρτηρίες που συνθέτουν ένα ανθρώπινο σώμα, έτσι και τα κτίρια διαθέτουν περίπλοκα συστήματα καλωδίωσης και σωληνώσεων στους τοίχους τους, επιτρέποντας την ορθή λειτουργία τους.

Με την υιοθέτηση των τελευταίων τεχνολογικών καινοτομιών , παρέχεται ένα «έξυπνο» κτίριο, με ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματοποίησης και ελέγχου που επιτρέπουν τα φώτα και τις συσκευές να προσαρμόζονται αυτόματα μέσω προκαθορισμένων ρυθμίσεων και αισθητήρων, ή να ελέγχονται απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία IOT, η Black Nova συνεργάζεται με χιλιάδες συστήματα και συσκευές τρίτων κατασκευαστών, καθιστώντας την συμβατότητα άψογη και ασφαλή. Έχοντας πάντα ως παράλληλους στόχους την άνεση και την ασφάλεια σας.

Ενημερώσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Σύνθετο σύστημα καταγραφής

T-dot

Απόλυτος έλεγχος, κορυφαία ευχρηστία

Black Nova
Γρήγορη αποκατάσταση προβλημάτων

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Χρονοσήμανση

Online Ενημερώσεις

Nova APP

Βάλτε το χώρο σας σε ένα τηλέφωνο και διαχειριστείτε τα πάντα από εκεί.

Το Nova APP μετατρέπει το τηλέφωνο ή το tablet σας σε επέκταση του σπιτιού σας, του δωματίου του ξενοδοχείου ή του Yacht σας. Διαθέσιμο για οποιαδήποτε φορητή συσκευή, το Nova APP θα εγκατασταθεί στις υπάρχουσες συσκευές δωματίων του ξενοδοχείου ή μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν από οποιοδήποτε APP center και να σας επιτρέψει να κάνετε check-in από οποιαδήποτε τοποθεσία.

To Nova APP μπορεί να ελέγξει όλες τις πτυχές του σπιτιού σας, του δωματίου του ξενοδοχείου ή του σκάφους σας μέσω της ευελιξίας που σας προσφέρει ένα κινητό τηλέφωνο. Μπορεί να επικοινωνήσει με το προσωπικό του ξενοδοχείου για να κάνει ερωτήσεις, να πάρει πληροφορίες, να αναζητήσει υπηρεσίες ή να ενημερωθεί για οποιεσδήποτε μελλοντικές εκδηλώσεις του ξενοδοχείου. Εγκαταστήστε αμέσως στο Nova APP για να μην χάσετε τίποτα.

Με την αίσθηση κομψού σχεδιασμού που σπάνια βρίσκουμε σε μια εφαρμογή, το Nova APP διατίθεται σε δύο διαφορετικά γραφικά, το METRO και το DYMOND.

Η τεχνολογία ενσωμάτωσής, μας επιτρέπει να ελέγξουμε το φωτισμό, το σύστημα HVAC, την επικοινωνία, την ψυχαγωγία και την ασφάλεια ώστε να λειτουργούν όλα μαζί χωρίς προβλήματα, δημιουργώντας τον ιδανικό χώρο για κάθε πελάτη.

Nova Center

Κορυφαία αποτελεσματικότητα

ο Nova Center αποτελεί μία ευέλικτη πλατφόρμα, παρέχοντας μια σαφή και πραγματική εικόνα των συμβάντων σε ένα ξενοδοχείο, σπίτι ή γιοτ. Οι προσαρμογές και οι τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν άμεσα και αποτελεσματικά. Ρυθμίστε το προφίλ θερμοκρασίας και υγρασίας, ελέγξτε το περιεχόμενο του συστήματος ψυχαγωγίας, διαχειριστείτε τις παραμέτρους ασφαλείας, ελέγξτε την παρουσία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και διαχειριστείτε το πλήρως από μια πλατφόρμα.

 

Το Nova Center χρησιμοποιεί πολλά δεδομένα και αισθητήρες IOT για να παράγει μια πληθώρα πληροφοριών για τις προτιμήσεις των χρηστών από όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Αυτή η πληροφορία φέρνει τεράστια υποστήριξη σε όλες τις σύγχρονες σχεδιαστικές αποφάσεις. Το Nova Center διευκολύνει τη δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος για οποιονδήποτε Ξενοδόχο.

ξενοδοχειακοι αυτοματισμοι
Touch

Black Nova

Ένα μινιμαλιστικό έργο τέχνης.

Κομψό και ταυτόχρονα εύχρηστο. Εξατομικευμένη σχεδίαση που προκαλεί το άγγιγμά σας.

Ο οπίσθιος φωτισμός μπορεί να παραμετροποιείται ανάλογα με το γούστο και τη διάθεση σας άλλοτε έντονος και άλλοτε απαλός πάντα όμως ευαίσθητος να νιώσει το άγγιγμα σας.

Key-pad

Black Nova

Κλασική γραμμή.

Μια ρετρό στυλ λύση που μπορεί να ενσωματωθεί και να εναρμονιστεί εύκολα σε υπάρχουσες υποδομές δωματίων.

ξενοδοχειακοι αυτοματισμοι

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Μετάβαση στο περιεχόμενο