Συστήματα Ασφαλείας Συναγερμού & Καμερών

Ένα σημαντικό κομμάτι ανάπτυξης της εταιρίας Smart Technologies είναι ο χώρος των συστημάτων ασφαλείας. Ζώντας σε μια εποχή μεγάλης εγκληματικότητας και με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί, η εταιρία μας δραστηριοποιήθηκε στους τομείς των συστημάτων συναγερμού, συστημάτων καμερών (cctv αλλά και ip) και συστημάτων πρόσβασης access control. Με μια ευρεία γκάμα στον τομέα της ασφάλειας και με υψηλή εξειδίκευση, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν και τους ποιο απαιτητικούς πελάτες.

Συστήματα Συναγερμών

Η πληρότητα που μας παρέχουν τα συστήματα ασφαλείας της Texecom μας βοηθάει να καλύψουμε κάθε απαίτηση των εγκαταστάσεων μας. Μία μεγάλη γκάμα πινάκων συναγερμού, ανιχνευτών κίνησης, ανιχνευτών κραδασμών και θραύσης υαλοκρυστάλλων, όπως και εσωτερικών και εξωτερικών σειρήνων, παρέχουν μεγάλη ευελιξία.

Περισσότερα...

Συντηρήσεις Φωτοβολταϊκών Πάρκων

Η εταιρία Smart Technologiesλαμβάνοντας υπόψη την άνθηση της βιομηχανίας των φωτοβολταϊκών πάρκων, δημιούργησε καινοτόμες ιδέες με μεγάλη αξιοπιστία, σε άριστη ποιότητα, αλλά σε πολύ προσιτές τιμές.

Περισσότερα...

Συστήματα καταγραφής Εικόνας CCTV-IP

Συνεργαζόμενοι με τους μεγαλύτερους οίκους συστημάτων ασφαλείας και καταγραφής εικόνας, όπως η hikvision, η Vivotek, η HDpro,η Panasonic και η Sony, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να καλύψουμε κάθε οικιακή ή επαγγελματική εγκατάσταση.

Περισσότερα...