Επισκευές Laptop & Υπολογιστών

Με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, η Smart Technologies κατάφερε να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο επισκευών μητρικών πλακετών και επισκευών του συνόλου των προβλημάτων που μπορεί να παρουσιάσει ένα laptop.

 

Αποσκοπώντας στην άμεση εξυπηρέτηση, με απόλυτη τεχνογνωσία και στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, οι τεχνικοί μας έχουνε την δυνατότητα να επιλύσουνε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Συνοπτικά παρακάτω σας παραθέτουμε το σύνολο των βλαβών που παρουσιάζονται σε ένα laptop και έχουμε την δυνατότητα επισκευής τους:

 • Επισκευή μητρικής πλακέτας laptop.
  Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που παρουσιάσουνε τα laptop είναι οι καμένες, για τους περισσότερους, μητρικές πλακέτες και κάρτες γραφικών. Συμπτώματα τύπου το laptop ανάβει αλλά όχι η οθόνη, το laptop δεν ανάβει καθόλου, γραμμές στην οθόνη, κολλήματα κατά την χρήση του υπολογιστή, μας οδηγούνε στο συμπέρασμα ότι η μητρική μας είναι προβληματική. Η επισκευή πλέον είναι εφικτή από την εταιρία μας με χρήση σύγχρονων μηχανημάτων κόλλησης και αποκόλλησης ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, με χαμηλό κόστος σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Επισκευή σπασμένης οθόνης laptop. Επισκευή inverter οθόνης.
  Ένα ακόμη πολύ κοινό πρόβλημα των laptop είναι η σπασμένες οθόνες ή οι οθόνες με πολύ χαμηλή φωτεινότητα. Η Smart Technologies είναι σε θέση να αντικαταστήσει και να επισκευάσει οποιουδήποτε τύπου laptop παρουσιάσει αντίστοιχο πρόβλημα σε πολύ οικονομικές τιμές.
 • Επισκευή συστήματος ψύξης.
  Άλλο ένα πολύ διαδεδομένο πρόβλημα των laptop είναι η υπερθέρμανση τους. Συμπτώματα υπερθέρμανσης της μονάδας σας είναι η υψηλή θερμοκρασία στο κάτω μέρος του laptop, όπως και το σβήσιμο μετά από μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούνε να σας δώσουνε άμεση και γρήγορη λύση με τον καθαρισμό των μονάδων ψύξης ή την αντικατάσταση ελαττωματικών ανταλλακτικών αυτού.
 • Επισκευή βυσμάτων τροφοδοσίας laptop.
  Η μετακίνηση του laptop σας με ταυτόχρονη χρήση του φορτιστή σας μπορεί εύκολα να προκαλέσει βλάβη στο σύστημα τροφοδοσίας του laptop. Με χρήση σύγχρονων μεθόδων επισκευής και με απόλυτο επαγγελματισμό, η Smart Technologies είναι σε θέση να σας επίλυση οποιοδήποτε πρόβλημα τροφοδοσίας.
 • Αλλαγή πλαστικών καλυμμάτων laptop.
 • Αλλαγή cpu laptop.
 • Αντικατάσταση οπτικών μέσων.
 • Αντικατάσταση καλωδιoταινίας οθόνης laptop.
 • Αναβαθμίσεις laptop.

Συνοψίζοντας η εταιρία μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει προβλήματα Laptop και μητρικών πλακετών με την σοβαρότητα που αρμόζει και με την χρήση απολύτως σύγχρονου και εξιδεικευμένου τεχνικού εξοπλισμού. Εμπιστευτείτε το τεχνικό μας τμήμα και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.