Υβριδικά Τηλεφωνικά Κέντρα - Voip τεχνολογίες

Στην Smart Technologies έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των τηλεφωνικών κέντρων.Έχουμε την τεχνογνωσία εγκατάστασης τηλεφωνικών κέντρων μικρής χωρητικότητας 2-8 εσωτερικών τηλεφώνων, προσφέροντας voip υπηρεσίες σε μικρά γραφεία, ιατρεία και μικρές επιχειρήσεις, αλλά και τηλεφωνικών κέντρων μεγάλων χωρητικοτήτων για την εξυπηρέτηση ξενοδοχείων, μεγάλων επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

Χρησιμοποιόντας σύγχρονες τεχνολογίες voip-sip μπορούμε να μεταφέρουμε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις σε κάθε σημείο της χώρας, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Σε περιπτώσεις εταιριών με υποκαταστήματα σε πολλά γεωγραφικά σημεία, έχουμε την δυνατότητα διασύνδεσής τους σε ένα κεντρικό τηλεφωνικό σύστημα. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες τηλεφωνικών κέντρων είναι οι KAREL, TELESIS, 3CX, Aastra.

Τηλεφωνικά Κέντρα Matrix

Ψηφιακά, Υβριδικά Κέντρα Matrix...Για Κάθε Απαίτηση 

Τα τηλεφωνικά κέντρα του οίκου Matrix έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν λύσεις σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, δημόσιων φορέων και ξενοδοχειακών μονάδων. Σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες λίγων χρηστών μιας μικρής επιχείρησης, έως και εκαντοτάδων χρηστών μιας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, προσφέρουν στον χρήστη άνεση, αξιοποιστία και τεράστια καθημερινή ευκολία στον τομέα της επικοινωνίας.

Περισσότερα...

Voip τηλεφωνικό κέντρο 3CX

Το Τηλεφωνικό Σύστημα 3CX για Windows είναι ένα Τηλεφωνικό Σύστημα λογισμικού τύπου, όπου αντικαθιστά μια παραδοσιακή συσκευή PBX/ PABX. Το Τηλεφωνικό Σύστημα 3CX έχει σχεδιαστεί ειδικά για Microsoft Windows και είναι βασισμένο στο πρότυπο SIP, γεγονός που το καθιστά εύκολο στη χρήση και διαχείριση, ενώ επιπλέον σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε τηλέφωνο SIP (λογισμικό ή υλικό).

Περισσότερα...