Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Με γνώμονα την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρία μας είναι πλέον επίσημος συνεργάτης και μεταπωλητής των προγραμμάτων Sunsoft. Η εταιρία Sunsoft, παράγει λογισμικό σε περιβάλλον Windows. Διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές εφαρμογών για χώρους εστίασης (στην αγορά των οποίων κατέχει την πρώτη θέση πωλήσεων με λύσεις ασύρματης παραγγελιοληψίας) καθώς και συστήματα ERP και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Τα λογισμικά της Sunsoft Αλέξανδρος Front Office, Αμβροσία - Ασύρματη παραγγελιοληψία, Αμβροσία - Ταμειακή Διαχείριση, Αμβροσία - Διανομή, Sunsoft F&B, Sunsoft Maps, Sunsoft CRM,  είναι εγκατεστημένα σε περισσότερες από 6000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο προσφέροντας στους χρήστες τους σταθερότητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον λειτουργίας.

Ξενοδοχεία - Sunsoft

Η Sunsoft σας προσφέρει ένα Ολοκληρωμένο και ενιαίο σύστημα διαχείρισης Ξενοδοχείων για την αποτελεσματική διαχείριση του ξενοδοχείου σας.

Είτε έχετε ένα μικρό ξενοδοχείο είτε μία αλυσίδα ξενοδοχείων, η Sunsoft θα προσαρμόσει τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

Το Ολοκληρωμένο και ενιαίο σύστημα διαχείρισης Ξενοδοχείων έχει:

Περισσότερα...

Εστιατόρια-Sunsoft

Η Sunsoft σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για το εστιατόριό σας.

Οι λύσεις της Sunsoft είναι πιστοποιημένες από την Ομοσπονδία Εστιατόρων Ελλάδος και την Ελληνική Ένωση Μπάρμεν.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του εστιατορίου σας, η Sunsoft θα προσαρμόσει τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Περισσότερα...

Ασύρματη Παραγγελιοληψία Sunsoft

Διαχείριση σταθερών σημείων πώλησης (P.O.S.).

 

Ασύρματη Παραγγελιοληψία με RF τερματικά ή Pocket PCs: Συνδέεται με σύγχρονα και εύχρηστα ασύρματα φορητά τερματικά με τα οποία ο σερβιτόρος μπορεί να προωθήσει άμεσα την παραγγελία προς εκτέλεση, από οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος.

Περισσότερα...

Καφέ - Μπαρ Sunsoft

Η Sunsoft σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τα καφέ μπαρ.

Οι λύσεις της Sunsoft είναι πιστοποιημένες από την Ελληνική Ένωση Μπάρμεν.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του καφέ μπαρ σας, η Sunsoft θα προσαρμόσει τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Περισσότερα...

Delivery-Sunsoft

Η Sunsoft σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διανομή φαγητού (delivery).

Οι λύσεις της Sunsoft είναι πιστοποιημένες από την Ελληνική Ένωση Μπάρμεν.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του εστιατορίου ή καφέ μπαρ σας, η Sunsoft θα προσαρμόσει τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Περισσότερα...